SureCare introduceert:
de Zorgsupport Medewerker

De Zorgsupport Medewerker heeft focus op zorg en oog voor veiligheid. Als actief onderdeel van een zorgteam houdt hij of zij ondersteunend toezicht op cliënten in de binnen- en buitenruimtes. Daarbij waarborgt de Zorgsupport Medewerker een veilige, rustige en prettige sfeer. Hij of zij is steeds alert op onveilige situaties en klaar om kordaat en de-escalerend op te treden indien nodig. Verder ondersteunt de Zorgsupport Medewerker het zorgteam door allerlei taken over te nemen, van huishoudelijke klusjes tot dagbestedings- en welzijnsactiviteiten. Echt een stevige ondersteuning van uw zorgteam.

Wat maakt de SureCare Zorgsupport Medewerker uniek:

  • Volwaardig lid van uw zorgteam.
  • Is er voor zorgverleners, cliënten en verwanten.
  • Gastheer, toezichthouder veiligheid en zorgondersteuner ineen.
  • Heeft levenservaring en staat stevig in zijn of haar schoenen.
  • Signaleert vroegtijdig onveilige situaties.
  • Weet op een juiste wijze te de-escaleren.
  • Multi-inzetbaar om uw personeelstekort te verlichten.

Een efficiënt zorgteam

De Zorgsupport Medewerker ondersteunt cliënten en pakt secundaire taken op, zodat uw zorgteam zich kan concentreren op directe zorg. Van logistieke zaken, zoals boodschappen en witgoed tot het ontvangen en begeleiden van bezoekers en leveranciers.

Een veilige omgeving

De Zorgsupport Medewerker is warm, gastvrij en kordaat. Een gastheer of -vrouw die onveilige situaties signaleert en meldt aan zorgverleners of zorgbeveiligers. Indien nodig kan de Zorgsupport Medewerker zelf de-escalerend ingrijpen wanneer een dreigende situatie ontstaat.

Waarom een SureCare Zorgsupport Medewerker geen traditionele zorgverlener is

De Zorgsupport Medewerker neemt geen verzorgende rol aan, maar springt bij waar dat nodig is. Als host(ess) en zorgondersteuner, staat de Zorgsupport Medewerker klaar voor cliënten én collega’s. De nodige levenservaring heeft geleid tot een geheel eigen benadering van de vele situaties die zich op een dag voordoen, van hartverwarmend tot bedreigend.

Dit is je kans:
solliciteer nu!

Heb jij levenservaring en ben jij op zoek naar een zorgzame werkomgeving? Ben jij bereid om een veilige omgeving te creëren voor zorgverleners? En wil jij jouw steentje bijdragen aan het welzijn van de cliënten? Als zorgsupport medewerker ben je een pionier in een heel nieuw vakgebied! Reageer meteen, dan kijken wij of de functie Zorgsupport medewerker bij jou past.

Solliciteer nu!