De Zorgbeveiliger
houdt de zorg veilig en gastvrij

SureCare geeft een heel nieuwe invulling aan beveiliging in de zorg. Onze zorgbeveiligers begrijpen de zorg, spreken dezelfde taal als uw zorgteam en weten waar behoefte aan is. Met bezieling en warmte creëren de zorgbeveiligers een veilige en tegelijkertijd gastvrije omgeving binnen uw instelling. Van geruststellend op de achtergrond tot ordeherstellend op de voorgrond. De zorgbeveiligers stellen een locatie veilig door negatieve invloeden van buitenaf te weren. Waar nodig treden zij op als expert op het gebied van crisisbeheersing en gedragsproblematiek. Uw zorgteam, patiënten en bezoekers kunnen rekenen op de Zorgbeveiliger als het nodig is, dat is een veilig idee.

Wat maakt de SureCare Zorgbeveiliger uniek:

  • Is verantwoordelijk voor de algehele veiligheid bij een zorginstelling;
  • Handelt warm, empathisch én kordaat, omdat hij of zij weet wat de zorg nodig heeft;
  • Loopt surveillancerondes en is de first-responder in crisissituaties;
  • Is een expert op het gebied van crisisbeheersing en omgaan met probleemgedrag;
  • Beschermt de cliënten en zorgverleners tegen negatieve invloeden van buitenaf;
  • Heeft de focus op de-escalerend werken met een warme zorgbezieling.

Benieuwd hoe een dag van een zorgbeveiliger eruit ziet? Ronald vertelt er alles over lees hier!

Een efficiënt zorgteam

De SureCare zorgbeveiliger is een gastheer of -vrouw die vriendelijk en empathisch optreedt om de rust te bewaren en de-escalerend werkt als een onveilige situatie dreigt te ontstaan. Zo kan uw zorgteam zich concentreren op haar taken in de zekerheid van bescherming en ondersteuning.

Een veilige omgeving

Het gevoel van veiligheid is binnen een zorginstelling niet meer vanzelfsprekend. Dit heeft ook impact op de cliënt-/patiëntbeleving. Door de inzet van een SureCare zorgbeveiliger brengt u de rust terug en realiseert u een veilige omgeving voor uw zorgverleners en cliënten/patiënten.

Waarom een SureCare zorgbeveiliger geen traditionele beveiliger is.

Waar een traditionele beveiliger uitgaat van repressie en zich autoritair opstelt, is de zorgbeveiliger van SureCare een volwaardig lid van de zorginstelling en betrokken bij het welzijn van de zorgverlener, cliënt/patiënt en bezoeker.

SureCare Zorgbeveiliger
Toezicht en signalering
Gastvrij
De-escalatie
Fysieke ondersteuning
Proactieve houding
Opleiding 'Zorg in veilige handen'
Toegankelijk & betrokken

Dit is je kans:
solliciteer nu!

Heb je een achtergrond in beveiliging en zoek je een zorgzame werkomgeving? Ben jij bereid om een veilige omgeving te creëren voor zorgverleners? En wil jij jouw steentje bijdragen aan het welzijn van de cliënten? Als zorgbeveiliger ben je een pionier in een heel nieuw vakgebied! Reageer meteen, dan kijken we welke functie het beste bij je past.